Fontos linkek

Hivatalos TreeViver Oldal
TreeViver Club Blog / angol
TreeViver Információk
TreeViver Összefoglaló
Linkcsere oldalunk

 

Click@Tree - az Európai Bizottság kezdeményezése



Google PageRank
Környezetvédelem linkgyűjtemény

Kommentek

Clickcenter

<br><a href='http://clickcenter.hu'>reklám hirdető rendszer partnerprogram</a>

TreeViver Klub

Ha nem csak "ökológiai lábnyomot" akarsz hagyni, akkor ültess egy fát!

Így tagjává válhatsz a TreeViver Projekt világméretű közösségének. A TreeViver hivatalos oldalán minden információt megtalálhatsz a fáddal kapcsolatban. Kapcsolatot tarthatsz a közösség tagjaival és a megjelenő hírek által nyomon követheted a brazíliai eseményeket. Az internetes összefogás révén több száz millió fát tervezünk ültetni Amazóniában egy 20 ezer négyzetkilométer nagyságú területre.

Ha meghívót szeretnél:


info@ultessegyfat.info

1455 ültetetendő fa
2011.05.22. / 18:00

Linkdoboz

TreeViver hírek: Partnertalálkozó Magyarországon (részlet)

2010.12.18. 12:46 | Treeplanter | Szólj hozzá!

Címkék: regisztráció brazília faültetés amazónia tordas erdőtelepítők erdő telepítő közösség tree viver ag tercia florestal ltda területünk treeviver hírek ötvös géza juiná

/A cikk részlet - a teljes verziót regisztrált partnereink a hivatalos oldalon (TreeViver.com) érhetik el./

Egy hideg, de napsütéses decemberi vasárnapon megtartották az első találkozójukat a TreeViver magyarországi partnerei, illetve a TreeViver AG képviselői.

 

A TreeViver közösség első partnertalálkozója Tordason, egy Budapesttől 30 km-re fekvő magyar faluban került megrendezésre, ahol Ötvös Géza a TreeViver igazgatója személyesen találkozott partnereinkkel, akik az általunk indított nemzetközi erdőtelepítő közösség úttörőinek számítanak.

 

A találkozó folyamán azt is megtudhatták, mi inspirálta Gézát a projekt létrehozására. Már évekkel ezelőtt felvetődött benne, hogy tenni kellene valamit Amazóniáért. Amikor ugyanis Brazíliába költözött, megdöbbenve látta, hogy milyen mértékű erdőirtás folyik a térségben, és milyen káros hatással van ez a környezetre. Úgy érezte, nem maradhatunk tétlenek az ügyben, de felismerte, hogy a megvalósításhoz összefogásra lesz szükség. Ezután kezdte kidolgozni a TreeViver ötletét.

 

Arról is beszélgettek, hogyan került kiválasztásra a TreeViver működési területe Juiná közelében. Ezen a hatalmas területen az irtás mellett két oldalt még megmaradt az erdő. Így ha ide visszatelepítjük a fákat, az valóban az esőerdő részét fogja képezni és képesek lehetünk az eredeti állapotot reprodukálni. Az külön előny, hogy a brazil bázishelyül kijelölt városból, Juinából könnyen elérhető a föld, mert egy új, igen jó minőségű út vezet el odáig.

 Ezek után a további tervekről és a közeljövő munkálatairól beszélgettek, így többek közt arról is, hogy 2011 januárjában a Tercia Florestal megkezdi a fák ültetését a területen. A közösség örömmel fogadta a hírt, hogy a Tree Viver AG sikeresen megegyezést kötött egy svájci pénzügyi szolgáltatóval, így a regisztrációval kapcsolatos problémák hamarosan megoldódnak. A tervek szerint januárban a faültetés megkezdésével egy időben újra indul a regisztráció az oldalon.

 ----------------------------

/A cikk részlet - a teljes verziót regisztrált partnereink a hivatalos oldalon (TreeViver.com) érhetik el./

 ----------------------------

Fotónapló Amazóniából: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész

 ----------------------------

Bővebb információt vagy TreeViver meghívót a következő e-mail címen kérhetsz: treeviverklub@googlemail.com

----------------------------

| Összefoglaló | Részletes leírás: | 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://ultessegyfat.blog.hu/api/trackback/id/tr112523781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása