Fontos linkek

Hivatalos TreeViver Oldal
TreeViver Club Blog / angol
TreeViver Információk
TreeViver Összefoglaló
Linkcsere oldalunk

 

Click@Tree - az Európai Bizottság kezdeményezése



Google PageRank
Környezetvédelem linkgyűjtemény

Kommentek

Clickcenter

<br><a href='http://clickcenter.hu'>reklám hirdető rendszer partnerprogram</a>

TreeViver Klub

Ha nem csak "ökológiai lábnyomot" akarsz hagyni, akkor ültess egy fát!

Így tagjává válhatsz a TreeViver Projekt világméretű közösségének. A TreeViver hivatalos oldalán minden információt megtalálhatsz a fáddal kapcsolatban. Kapcsolatot tarthatsz a közösség tagjaival és a megjelenő hírek által nyomon követheted a brazíliai eseményeket. Az internetes összefogás révén több száz millió fát tervezünk ültetni Amazóniában egy 20 ezer négyzetkilométer nagyságú területre.

Ha meghívót szeretnél:


info@ultessegyfat.info

1455 ültetetendő fa
2011.05.22. / 18:00

Linkdoboz

TreeViver Projekt - Összefoglaló

2010.11.18. 19:00 | Treeplanter | Szólj hozzá!

Címkék: meghívó ismertető rendszer mlm brazília faültetés küldetés amazónia treeviver erdőtelepítők erdő telepítő közösség treeviver klub tree viver ag jutalékrendszer alapegység ültetési díj gondozási díj erdőpusztítás

A TreeViver Közösség visszatelepíti a kiírtott területeket.Úgy vélem, hasznos lehet egy kompaktabb verziót rittyenteni a TreeViver Projekt és Közösség működéséről, legfőbb tudnivalóiról. Merthogy manapság már Octavianus sem mondogatna olyanokat, mint például "festina lente" (lassan siess)!

Az viszont luxus és a jövőnk ellen való volna, ha csak azért robognának el az érdeklődők a lehetőség mellett, mert elvesznek a részletes ismertető böngészésében. Akiknek viszont ennek elolvasására sincs ideje, azok hagyják is: hogyan várnák ki, amíg egy csemetéből faóriás növekszik fel...

Azt természetesen előre kell vetítenem, hogy a lenti összefoglaló a saját szemüvegemen keresztül láttatja a TreeVivert - mielőtt meghozod a döntésed, járd körül a témát!

Küldetésünk

 >> Részletes ismertető

„Az Amazonas esőerdőinek folyamatos újra telepítése, ezáltal egy élhetőbb jövő biztosítása Bolygó szinten.”

Tarvágott erdőrészletAz emberiség ökológiai katasztrófa felé taszigálja Földünket. E folyamatnak mi magunk is részesei vagyunk, ki jobban, ki kevésbé, de felelősségünk vitathatatlan. Az egyik végzetes folyamat az amazóniai esőerdők hihetetlen ütemű pusztítása, melynek mindeddig nem találtak hathatós ellenszerét.

Ezen változtat a TreeViver Projekt és az Erdő-telepítők Közössége, mely az összefogás erejét szegezi szembe az erdőírtásokkal.

Módszer

 >> Részletes ismertető

A Közösség tagjai egy-egy fa ültetését és gondozását finanszírozzák Brazíliában, ami az én olvasatomban egy rendkívül nemes adomány Földünk, s végső soron önmagunk javára. Zanzásítva: egy exkluzív klub tagjává válhatsz, mely olyan embereket gyűjt össze, akik aktívan tesznek a Földünkért.

Lényeges, hogy az elültetett fa pontos GPS koordinátáit, illetve fényképét is megkapja a TreeViver tag, azaz nyomonkövetheti mire fordítják az adományát.

Háttér

 >> Részletes ismertető

A Projekt hátterét a Tree Viver AG biztosítja. Ez a svájci cég áll szerződésben egy brazil erdészeti vállalattal (Tercia Florestal Ltda), ami fák telepítését / gondozását végzi.

Az újratelepítendő terület több mint 20 ezer km2 nagyságú, ahová internetes közösségünk segítségével visszatelepítjük, majd gondozni fogjuk az esőerdőt.

Mert a cél nem egy-egy fa, hanem összefüggő erdők telepítése!

Erdő-telepítő Közösség

 >> Részletes ismertető

A TreeViver Közösség tagjai egymást invitálják meg, vagy a hivatalos oldalon keresztül regisztrálnak (treeviver.com). Az oldalon keresztül minden információt megtalálhatsz a fáddal kapcsolatban, kapcsolatot tarthatsz a közösség tagjaival és a megjelenő hírek által nyomon követheted a brazíliai eseményeket.

Víziónk

 >> Részletes ismertető

EsőerdőBárhogy is alakul: akár egyetlen fa ültetése / gondozása is teljesen jogosan tölthet el büszkeséggel. Mutasd meg gyermekednek, rokonaidnak, barátaidnak! Példádat ezrek követik majd, nevelt fád körül hatalmas erdő kerekedik. Nem kisebb érték a közösség, amit létrehozunk. Ha sokan leszünk, egyre jobban figyelnek majd ránk. Ne feledkezz meg arról sem, hogy azzal, amit teszel nemcsak fákról gondoskodsz, hanem az erdő egész élővilágáról és a helyi közösségek jövőjéről is.

Ha nem csak "ökológiai lábnyomot" akarsz hagyni a világban, ültess egy fát…

/Frissítve: 2011.06.02./

----------------------------

Bővebb információt vagy meghívót a következő mailcímen kérhetsz: info@ultessegyfat.info

----------------------------

Részletes ismertető: 1. rész | 2. rész | 3. rész | Összefoglaló

A bejegyzés trackback címe:

https://ultessegyfat.blog.hu/api/trackback/id/tr372457437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása