Fontos linkek

Hivatalos TreeViver Oldal
TreeViver Club Blog / angol
TreeViver Információk
TreeViver Összefoglaló
Linkcsere oldalunk

 

Click@Tree - az Európai Bizottság kezdeményezése



Google PageRank
Környezetvédelem linkgyűjtemény

Kommentek

Clickcenter

<br><a href='http://clickcenter.hu'>reklám hirdető rendszer partnerprogram</a>

TreeViver Klub

Ha nem csak "ökológiai lábnyomot" akarsz hagyni, akkor ültess egy fát!

Így tagjává válhatsz a TreeViver Projekt világméretű közösségének. A TreeViver hivatalos oldalán minden információt megtalálhatsz a fáddal kapcsolatban. Kapcsolatot tarthatsz a közösség tagjaival és a megjelenő hírek által nyomon követheted a brazíliai eseményeket. Az internetes összefogás révén több száz millió fát tervezünk ültetni Amazóniában egy 20 ezer négyzetkilométer nagyságú területre.

Ha meghívót szeretnél:


info@ultessegyfat.info

1455 ültetetendő fa
2011.05.22. / 18:00

Linkdoboz

Várakozás a TreeViver meghívómra...

2010.11.15. 20:40 | Treeplanter | 2 komment

Címkék: meghívó kezdetek mlm küldetés treeviver erdőtelepítők erdő telepítő közösség treeviver klub

Tarvágott erdőrészlet

Tegnap (2010. november 14-én) este felhívott a főnököm és cimborám (egyben). Lázasan kezdett el magyarázni valami fáról, ami az enyém lehet Brazíliában... Mert ugye tudom, hogy végveszélyben Amazónia?! A legújabb kutatások szerint az eredeti erdőségek 47%-át elpusztítottuk!

"A pontos adatot nem tudtam" - válaszoltam, hiába volt tananyag a trópusi erdőgazdálkodás a szakirányomon.

"Erdő-telepítő Közösség" - lihegte...

Gondoltam volt, hamarébb lenyugszik, ha ráhagyom: "persze-persze, hadd lássam az ismertetőt arról a TreeViverről, vagymiről"... 

Ő elküldte, én meg elbűvölődtem. Ennek az eredménye ez a blog.

TreeviverA blog mint Klub

A cél, hogy a regisztrációtól nyomonkövessük, hogy miként zajlanak Erdő-telepítő Közösségben az ügyeink. Szeretnénk segíteni másoknak is a csatlakozásban, s működő Alapegységeket létrehozni, hogy a nemes cél mellett a csatlakozók anyagi jólétét is megalapozzuk.

Hogyan? Ezeket egyszerre?

Bizony és igen! Lehetünk büszkék, mivel a forradalmi ötlet magyar elméből pattant elő: miért is ne használhatnánk a direkt marketing eszközeit (jutalékrendszer) valami magasabb cél érdekében?! Imígyen nem csak a környezetvédelem iránt egyébként is elkötelezett embereket szólíthatja meg a mozgalom, hanem a széles tömegek is láthatnak benne rációt... Az idea géniuszhoz méltó: egy őshonos fa telepítését és nevelését finanszírozhatjuk a TreeViver Közösségén keresztül, miközben jutalékrendszer ösztönöz bennünket, hogy valódi erdőrészletek telepítéséhez adjuk meg a kezdőlökést.

Minderről és a pontos  mikéntről természetesen még lesz szó bővebben, most csak a projekt küldetését másolnám ide. Talán így érthető lesz, hogy miért várom olyan nagyon a meghívómat...

Küldetés

„Az Amazonas esőerdőinek folyamatos újra telepítése, ezáltal egy élhetőbb jövő biztosítása Bolygó szinten.”

„Az Emberi kapcsolatok, az Összetartozás és Összefogás erejét, tudatosítani. Minden Tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy világ-szinten együtt működésre hívjuk meg az embereket és a jelenleginél Tudatosabb életre inspiráljuk őket.”


----------------------------

Bővebb információt vagy meghívót a következő mailcímen kérhetsz: info@ultessegyfat.info

----------------------------

A bejegyzés trackback címe:

https://ultessegyfat.blog.hu/api/trackback/id/tr332450898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erdőmester 2010.11.16. 17:55:17

Üdv!

Én kb. egy héttel ezelőtt hallottam a dologról, és pár napig morfondíroztam rajta. Kár volt... Miután elmondtam néhány ismerősömnek, örömmel tapasztaltam, hogy ez a lehetőség mindenkit érdekel, senkit nem hagy hidegen! Van, aki már listát ír azokról a barátairól, ismerőseiről, akikkel meg akarja osztani a lehetőséget. Ráadásul a dolog egyszerű, sok magyarázatot nem igényel, hiszen a kapott bemutató anyag teljesen jól, és ami a lényeg: tömören foglalja össze a tudnivalókat.
Fog ez menni, úgy érzem! :)

Mester

Treeplanter · http://ultessegyfat.blog.hu 2010.11.17. 18:10:26

@erdőmester: Az lehet, hogy nem hagyja őket hidegen, de azért szerintem nem minden papsajt... Sőt még csak nem is piquiá, már ha érted, mire gondolok... Ha van kedved, akkor oszd meg velem a tapasztalataidat, s ha akarod, akkor szívesen közzéteszem őket a blogban.
süti beállítások módosítása