Fontos linkek

Hivatalos TreeViver Oldal
TreeViver Club Blog / angol
TreeViver Információk
TreeViver Összefoglaló
Linkcsere oldalunk

 

Click@Tree - az Európai Bizottság kezdeményezése



Google PageRank
Környezetvédelem linkgyűjtemény

Kommentek

Clickcenter

<br><a href='http://clickcenter.hu'>reklám hirdető rendszer partnerprogram</a>

TreeViver Klub

Ha nem csak "ökológiai lábnyomot" akarsz hagyni, akkor ültess egy fát!

Így tagjává válhatsz a TreeViver Projekt világméretű közösségének. A TreeViver hivatalos oldalán minden információt megtalálhatsz a fáddal kapcsolatban. Kapcsolatot tarthatsz a közösség tagjaival és a megjelenő hírek által nyomon követheted a brazíliai eseményeket. Az internetes összefogás révén több száz millió fát tervezünk ültetni Amazóniában egy 20 ezer négyzetkilométer nagyságú területre.

Ha meghívót szeretnél:


info@ultessegyfat.info

1455 ültetetendő fa
2011.05.22. / 18:00

Linkdoboz

TreeViver ismertető - 2. rész

2010.11.16. 10:20 | Treeplanter | Szólj hozzá!

Címkék: meghívó ismertető faültetés küldetés treeviver erdőtelepítők erdő telepítő közösség treeviver klub tree viver ag tercia florestal ltda

Erdő-telepítő Közösség

A Tree Viver AG. szervezi a projekt világméretű közösségi hálózatát, működteti azt az internetes oldalt, amelyen a résztvevők kapcsolatban vannak egymással.

Célunk nem néhány fa elültetése – hanem erdők telepítése. Ezt úgy érjük el, hogy meghívunk másokat és ha ők is folytatják, a mi elültetett fánk mellett számtalan másik, egy egész erdőnövekedhet.

Ezen a módon a személyes kapcsolatok erejét az esőerdők újraültetéséért mozgósítjuk.

Kivonat a „Megállapodásból”:

„1. A felek kinyilvánítják, hogy szándékuk az Amazonas menti esőerdők megmentése, a kiirtott erdők újratelepítése. A felek elhatározzák, hogy együttműködnek annak érdekében, hogy Partner tevékeny részese lehessen ennek a folyamatnak. A felek megállapítják, hogy a fenti cél elérése kizárólag a Partner által meghívott további személyek bevonásával lehetséges.”

Hogyan ismerheted meg és csatlakozhatsz a TreeViver projecthez?

Az ismerősödtől emailben kapott személyre szóló meghívóval be tudsz jelentkezni és végig tudod nézni a projectet bemutató oldalakat.

Gyere és olvass, kérdezz, kommunikálj a Téged meghívó barátoddal chaten vagy skypon, ismerd meg részletesen a teljes folyamatot!

Amennyiben velünk tartasz, regisztrálj, vállalj egy fát és építsd tovább Erdő-telepítő közösségünket!

A Tree Viver AG. emailben elküldi a szerződés általa aláírt példányát.

Tagjává válsz a TreeViver project világméretű közösségének. Nyitunk számodra egy webirodát, amelyben minden információt megtalálsz a fáddal és csapatoddal kapcsolatban. Belépni a www.treeviver.com oldalon tudsz, a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval.

Az általad kiválasztott fa elültetésre kerül a következő ültetési időszakban. Az ültetés helyének GPS koordinátáiról és a fa azonosító számáról a Tree Viver AG. brazil szerződéses partnere Tercia Florestal Ltda. bizonyítványt állít ki, amelyet pdf. formátumban elküld számodra. A webirodádban található térképen láthatod majd a fád pontos helyét, apró fényképpel jelölve.

Sikeres emberek, sikeres közösség

TreeViver KözösségHatalmas célt tűztünk ki magunk elé, több százmillió fát ültetünk vissza az amazóniai esőerdő egy 20 ezer km2-es területére. Ekkora cél megvalósításához azonban valós összefogásra van szükség.

Azért hívtunk meg a TreeViver projectbe, hogy a világháló segítségével aktív szerepet vállalhass egy olyan nemzetközi közösség létrehozásában, melynek tagjai valóban képesek tenni céljaikért.

A TreeViver közösségében mindenki egyformán fontos, és mindenki előtt ott a lehetőség, hogy Erdő-telepítőként tegyen Földünkért, és egyben a saját jövőjéért.

Elültettél egy magot, de erdő akkor lesz körülötte, ha a barátaid is csatlakoznak hozzád. Sőt, ha ők is meghívják mindazokat, akikre tudják, hogy számíthatnak egy jó ügy érdekében.

A TreeViver projekt sikere egyben a résztvevők egyéni sikere is.

Ha ismerőseid a Te meghívásoddal sikeresen regisztrálnak oldalunkra, favásárlásaik értékéből jutalékot írunk jóvá a számodra. És az ő további meghívásaik esetén azonos értékű jutalékra számíthatsz, sorrendben az ötödik meghívottig. Ez a jóváírás a további éves gondozási díjak befizetése után is érvényes. Így bolygónk jövőjét szolgálva, a bőség folyamatosan visszaáramlik hozzád és mindenki máshoz, aki megszólításodra érkezik a TreeViver projekthez.

Meggyőződésünk, hogy sikeres emberek sikeres közösséget alkotnak: együtt leszünk képesek megvalósítani céljainkat.

A következőkben bemutatjuk Neked, hogyan tudod hatékonyan növelni az elültetett fák számát, hogyan tudod csapatod tagjait segíteni, és hogyan hat mindez az anyagi jólétedre is.

Tudni akarod, hogy milyen eredményeket érhetsz el? Nézzük át együtt!

----------------------------

Bővebb információt vagy meghívót a következő mailcímen kérhetsz: info@ultessegyfat.info

----------------------------

Részletes ismertető: 1. rész | 2. rész | 3. rész | Összefoglaló

A bejegyzés trackback címe:

https://ultessegyfat.blog.hu/api/trackback/id/tr32451917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása